35, nee zelfs 36 Textielkunstenaars

Galerie de Kapberg
Slotweg 17
1934 CM Egmond aan de Hoef

27 juni – 8 juli 2018

woensdag – zondag
13-17 uur

het medium textiel is helemaal terug in de beeldende kunst

36 textielkunstenaars

nodigen u uit voor hun tentoonstelling in
Galerie de Kapberg in Egmond aan de Hoef

Alexandra Drenth Amee Vlam Anja van Dijk Anke Land Anna van de Weijer Astrid Polman Attje Oosterhuis Choi Wong Emilie ten Klei Flox den Hartog Jager Helene Derkx Inge Witvers Irma Frijlink Jacqueline van Bergeijk Jantine Hos en Hennesien van Walderveer Jo Hijsman José van Loon en Lia Stouten Klara van Langevelde Loes Klein Elhorst Marga Lansink Mariëlle Huijsmans Marijke Leertouwer Marijke van Welzen Marijke van Oostrum Marion Lappenschaar Mino Wortel Mique Huijbregts Olga Prins Pauline Nijenhuis Petra Kooij Riny Smits Sary Maas Sonja van der Burg Willy Doreleijers

feestelijke opening zondag 1 juli 15 uur