Biezenmortel Masterclass 2018

Biezenmortel Masterclass 2018

Yes, er komt weer een nieuwe Biezenmortel Masterclass. Mensen om mij heen begonnen te vragen wanneer hij weer gehouden zou worden.

Op dit moment ben ik bezig met de voorbereidingen van een nieuwe masterclass in Biezenmortel 3-7 oktober 2018. De masterclass loopt van woensdag na de lunch tot en met zondag na de lunch. We verblijven in een oud klooster in Biezenmortel.

In 2018 zal Monika Auch het inhoudelijk gedeelte van de masterclass op zich nemen. Monika studeerde aan de Rietveld Academie, is oprichter van het WeefLab en een bekend textielkunstenaar. Ze publiceert regelmatig in Nederlandse en buitenlandse tijdschriften, zoals de TxP en Surface Design Journal. Ze heeft les gegeven op verschillende instituten, is spreker op symposia en jurylid. Meer informatie over Monika is te vinden op www.monikaauch.nl en www.weeflab.com

Er komt dus een geheel nieuw en ander programma dan de afgelopen keren. De internetlessen voorafgaand aan het verblijf zullen vervallen. Er zal stevig gewerkt worden in Biezenmortel. Monika heeft het maximum aantal cursisten gezet op 20. Daardoor wordt de prijs ook wat hoger en zal uitkomen op rond de 800 euro voor lessen én verblijf samen.

De cursus staat open voor afgestudeerden aan de Quilten Speciaal opleiding of de DIY Textile School in Amsterdam. Indien je deze opleidingen niet hebt gevolgd en wel mee wilt doen aan de masterclass, dan verwachten we dat je komt met een portfolio waaruit blijkt dat je voldoende voorkennis hebt.

Als je mee wilt doen email me dan even, dan kan ik je op een lijst van geinteresserden zetten en krijg je in het najaar meer informatie over deze masterclass. Ken je anderen, die misschien geïnteresseerd zijn, attendeer ze dan op deze website.

Ben je geinteresseerd, mail dan naar: floxdhj@gmail.com  om een inschrijfformulier te ontvangen of download de inschrijfformulieren: